maanantai 1. helmikuuta 2016

Uutta ?

Motivaatiota valmennuspuuhiini ovat tuoneet nuoret pojat , (2001 ja 2002 syntyneet). En muistanutkaan kuinka hienoa on kun tulee "jatkuvaa" kehitystä ja vammatkin paranevat ~puhaltelemalla. Näiden kanssa on kiva puuhastella, pitäis kuitenkin aina muistaa ettei se ruusuinen elämä jatku loputtomiin...se on aikuisurheilijoiden kanssa tullut monesti huomattua.

Porukoita "itselläni" on tavallaan useita, laskutavasta riippuen ..
- aikuiset  juoksijat jotka kilpailevat myös radalla, heitä on kymmenkunta
- maanantai "ryhmä", eli em. aikuisurheilijoiden lisäksi harjoituksissani käy muutamia suunnistajia sekä 2-3 kuntoilijaa.
- edellä mainitut nuoret pojat , ryhmässä heitä on kaikkiaan 16
- maratonkoululaiset ~35 , joista osa mukana jo vuosia, osa uusia aloittelevia
- "Juoksuklubilaiset" tusinan verran , eli ne ketkä ovat entisiä marakoululaisia ja ovat jääneet koukkuun pysyvästi juoksemiseen, näiden kanssa itse teen suurimman osan lenkeistäni
- ETÄ- "valmennettavat", heitä on muutama , en varsinaisesti valmenna, mutta annan sähköisillä
  viestimillä ohjeita/ohjelmia ja keskustellaan aiheesta "some-maailmassa".
- Työväenopiston jumppaajat ovat myös omia ryhmiä, vedän jumppia muutaman tunnin viikossa, se on   mukavaa ja saa/joutuu samalla pitämään omasta lihaskunnosta huolta.

Tämä täyttää viikkoni sopivasti ja olenkin 3:n edellisen vuoden aikana hölkännyt yhteensä ~8 tuhatta kilometriä ja lihaskuntoillut muutaman sata tuntia. Kiva harrastus eläkeläiselle. Palaan asiaan kunhan kilpailukalenterin mukaisia tapahtumia tulee plakkariin enempi. Hyvää kevään odotusta kaikille, etenkin juoksu-urheilusta kiinnostuneille.