sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Vuosi 2013

Tätäkin vuotta on mennyt kohta pari viikkoa ja laiskuuttani en ole viitsinyt päivittää blogiani. Toisaaltas aikas hiljaista on ollutkin. Juoksijoista kisakauden ovat aloittaneet Jaana ja Antti Liedon uudenvuoden juoksussa, molemmat suoriutuivat kelvollisesti vähän lipsuvassa loskakelissä. Matti ja Janica juoksivat loppiaisena Faron katujuoksun, Janica oli 3. omassa sarjassaan matkan ollessa 4.7 km ja Matti 11. omassaan, matkan ollessa 7.5km, vertailuja voi tehdä vain kilpakumppaneihin koska kyseisessä juoksussa noilla matkoilla olivat molemmat ensimmäistä kertaa. Tänään Matti oli mukana Espanjan puolella juoksemassa puolimaratonin ja suorituikin siitä kelvollisesti eli oli 2.  ajalla 1:11,41 ja oman Garminin mukaan osin mukulakivisellä tiellä juostu matka oli 21,5km eli reilun minuutin ylipitkä (~80 sekkaaa ?) eli on ennätyskunnossa vaikka alla on pari kovaa harjoitusviikkoa. Hyvä näin.
Kisat jatkuvat halleissa jo 25.1. on perinteiset OP-viestit Kupittaan hallissa, kannattaa tulla katsomaan kuinka porukat ovat syyskauden harjoittelussa onnistuneet.
Itse olen aktivoitunut sitomaan lenkkarit jalkaani sen verran useammin, että mittarissa on tänä vuonna takana 55 hölkäten tehtyä kilometriä. Olen oiva esimerkki myös siitä, että harjoittelun vaikutus on selkeä ja tuloksia tulee melko nopeastikin, toisaaltas lähtötasoni on surkea eli pohjalta on helpompi ponnistaa. Painoni on tänä vuonna keventynyt 4.4 kiloa, osin siksi että joulun ja uudenvuoden tietämissä en "tarkkaillut" syömisiäni ja ne tuottivat ~kolme kiloa lisää...eli todellisuudessa ero Joulua ennen olleeseen painoon on 1.1 kiloa, hyvä sekin ja uskon ja toivon suunnan olevan oikea ja kesällä olen normaalipainoinen, ekan kerran kymmeneen vuoteen ! Maratonkoulu pitää itseni sopivasti liikkeellä, mutta tärkeintä on katsella mitä suuhun laitan.

Hyvää talvea kaikille ja kohta se kevät jo tuleekin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti