tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kisoja

Ratakausi on jo hyvässä vauhdissa ja omat urheiijani ovat tehneet jonkilaisia tuloksiakin. Rauman Matti on tehnyt enkat jo kolosella ja kympillä, Lehikoisen Saku kasilla, 1500lla sekä viesteissä nelkun 48.8, Janicakin avasi ratakauden ja teki kasilla ehjän suorituksen Keuruulla, vauhdit toki vielä hieman kateissa. Salosen Jaana on myös piipahtanut olkaleikkauksen jälkeen kisaamassa ja puolikas Paavolla meni ihan kelvollisesti, tästä on hyvä rakentaa kohti SM-maraa ?. Toivarin Maunu on tehnyt aluevaltauksen ja totutellut piikkareihin ja juossut "kaikkia" matkoja, ja omaa mahkuja jatkossa melkein millä matkalla tahansa 800m-maraton. Hallanheimon Karilla on ollut hankalaa, taistelua ylirasitusta vastaan, on kuitenkin muutaman startin tehnyt ja ens viikolla viel yksi ja katotaan sitten jatkuukos kesä vai olikos se siinä. Myös Uusituvan Antilla on samoja ylirasitusoireita, urheilulukion aamutreenit sekä omat muut harjoitukset olivat liikaa, osin mun vika kun en tajunnut ottaa sykeseurantaa mukaan aiemmin...Ryhmässä mukana olevat, jotka eivät varsinaisesti ole valmennuksessani eli Pesolan Heikki on hyvässä kunnossa muttei se tuo tulosta, harjoittelee liian ? kovaa mielestäni ja harjoituksellisesti rytmitys puuttuu, kuntoilijan perusvirheitä ?....Brunilan Johannes on kelpo iskussa ja juoksi esteet omalla tasollaan eli jäi enkastaan vain viitisen sekkaa, toivotaan, että vaivat ovat ohi ja voi alkaa harjoitella kuten kilpajuoksija kesällä tulisi eli juosten tossut/piikkarit jalassa eikä vedessä.

SM-viestit kolkuttavat ovelle ja itsellä on korkeita odotuksia etenkin miesten pitkien viestien osalta. Joukkueessa on "ulkoturkulaisia" runsaasti, kuten Harjavallasta Lewis Korir ja Willy Rotich, Stanfordista Marco Bertolotti, Joensuusta Joonas Lehtinen, Espoosta Rami Tuokko, muut asuvat ja elelevät Turussa eli Johannes Brunila; Saku Lehikoinen ja Matti Rauma. Valitettavasti aina luotettavasti juokseva Jukka Kero jää päivystämään (lääkäri) Turun seudulle eikä ole joukkueissa mukana, eikä myöskään ole Jaakko Kero, harmillista sinänsä kun ovat pitkän linjan miehiä ja aina yleensä valmiita seuran värejä edustamaan.

Kasin viestiin ykkösjoukkue lienee selvä, Saku-Willy-Marco ja Joonas, porukan heikoin ennätys on Joonaksella 1:52,34 , lienee mahkuja kirkastaa viime vuoden nelossija ? Miesten 4x1500m onkin kinkkisempi kun sekä Lewisiltä että Ramilta puuttuu tulos tältä vuodelta, näkee sitten paikan päällä miten juoksijat joukkueisiin jaetaan, eli lähetäänkös voittamaan vai hakemaan hyviä sijoituksia kahdella joukkueella, porukassa on kuitenkin 6 joiden enkka on alle 4 min, vain Sakulla ja Matilla on päälle...katotaan lauantai ensin ja tehdään pitkästä päätökset vasta sitten. Myös naisten ja tyttöjen joukkueet pitkissä viesteissä ovat mitali- tai jopa voittajaehdokkaita, toivottavasti keli on suotuisa ja kaikki säilyvät terveinä ! Viestit ovat kuitenkin eräänlainen tasonmittari seuroille, mielenkiintoinen tapahtuma kaikkinensa.

2 kommenttia:

  1. Oikeassa olin...Seuran Naiset voittivat 4x800m ja 2.joukkue otti pronssia, N-17-tytöt voittivat 3x800m. Miesten puolella 4x800m:llä "jäätin" hopealle, mutta 4x1500m:llä tuli mestaruus.

    VastaaPoista
  2. "hauskaa" kun SUL:n keskustelupalstalla Kaiken kaikesta tietävä "kauno" kommentoi mm. Sakun 1500n juoksemista, mielestäni se osoitti Sakulta hienoa seurahenkeä kun uhrautui myös 1500lle enkä usko että sillä oli vaikutusta (siis negatiivista) nelkun viestiin...etenkin kun juoksi kovempaa kuin koskaan ennen. Harmillista oli se, että 1500 ei kulkenut, mutta ilman häntä 3 kaveria ois jäänyt sunnuntaina turisteiksi.

    VastaaPoista