keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Syksy

On saapunut ja kesä on mennyt. Kausi oli pääosin mainio urheilijoillani. SM-maraton oli viimeinen varsinainen koitos ja Matti otti ekan SM-mitalinsa, hopeaa ! Janica onnistui mainiosti myös kesässään, vaikkakin vaivat ovat vieläkin otettava kaikessa tekemisessä huomioon. Kuitenkin juostujen kilometrien määrä oli selkeesti enempi kuin edelliskaudella ja se näkyy tuloksissa, vanha sanonta "juoksijaksi tullaan juoksemalla", pitää siis paikkansa. Hyvän kauden teki myös Maunu, joka nosti itsensä A-lk:n urheilijaksi, hieno homma. Sakun kautta varjosti kehuko-ongelmat, lopulta syykin paljastui = keuhkoklamydia, toivottavasti se on nyt ohi ja pääsee puhtaalta pöydältä uuteen kauteen.

Mutta nyt on uusi kausi harjoituksellisesti jo alkanut, mutta ~kaikki entiset jatkavat ryhmässäni ja muutama uusikin on tullut mukaan. Niistä "tarvittaessa" myöhemmin, 2 naispuolista ja 1 mies.

Lopetan kuitenkin tähän ja nykyiseen some-aikaan lienee turha pitää tätä blogia, vaan fb, twitter yms. ovat mukana aina ja loput instagramista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti