perjantai 3. kesäkuuta 2011

Kesä !

On alkanut, ainakin kalenterin mukaan. Myös urheilijani ovat jo päässeet ratakisojen makuun, tosin ei vielä aivan kaikki. Ensimmäisenä viivalla oli Pauliina jo muutama viikko sitten 300m ja edellisviikolla viestejä sekä satku että nelkku, ihan ok kyytiä. Kari aloitti Salossa vetäsemällä hyvän siivun pois enkastaan kolosella eli 19 sekkaa ! Joonas aloitti kisakauden Joensuun saateessa, tuulessa ja kylmissä oloissa kelpo juoksulla jääden Räsäs-Matista 2,5 sekkaa 1500m:llä mutta toisaaltas pitkä-Räsänen ja Pulkkas-Olli sekä Bruni jäivät todella kauas. No tosta juoksusta alkoikin kurkkukipu joka on estänyt reenaamisen. Mikael juoksi Ugin esteissä kompuroiden pm-mitalin, mutta eipä siitä juuri enempiä...

Bruni siis avasi myös Joensuussa mutta siellä kulku oli vielä hakusessa mutta Eltsussa tuli kasin enkka, vähän itseluottamusta niin aika ois ollu 1,5-2 sekkaa parempi, toivottavasti kulku jäi päälle ja Espoossa kolonen on kulullansa.

Eltsussa oli mukana myös Matti ja hän sinnitteli hyvässä vauhdissa Virran Mikon ja Heikkilän Villen kyydissä ~7 tonniin asti, mutta kun jäi porukasta niin vauhti hiipui siten että loppuaika oli 32:24 , ennätys parani yli 2 minuuttia, mutta ainakin toistaiseksi tuloksissa on hänen loppuaikansa väärin, häntä kun "Juoksutettiin" ylimääräinen kierros. Toivottavasti on toipunut ja Keuruulla voisi olla sopivaa kyytiä tarjolla ens viikon lauantaina ? Olihan Eltsussa myös Janica ja hänen suorituksensa "takajalasta" huolimatta oli kelvollin eli vain 3 sekkaa enkasta, vauhti riitti tällä kertaa vasta sijalle 7. eli naiset olivat vauhdissa, hyvä niin. Eniten mieltäni lämmitti kuitenkin Veeran "paluu" eli hän teki enkan kolosella ja palasi A-lk:n urheilijaksi, tosta on mukava jatkaa.

Lauantaina on vuorossa uusi aluevaltaus eli Miksu ja Ali menevät SM-kisoihin eli Sappeelle ylämäkijuoksun SM_mittelöihin...mielenkiintoista otatusta odotettavissa.

Pyhänä karuselli jatkuu ja ainakin Jukan olisi tarkoitus avata kautensa Espoossa ja juosta siellä päämatkansa eli 400m. Ja siis Bruni myös viivalla ja kolosella siis....

Maanantaina on vuorossa Lieto ja 600m ja toivottavasti ainakin Miikka ja Martinan avaavat kautensa, matkana 600m, mukana menossa myös Pauliina.

Tästä kisakaruselli vain kiihtyy ja palataan tuloksiin yms. parin viikon päästä ja mietitään mitenkäs se kesä lähti kulkemaan...ittellä ainakin oli kelpo kulkua peruslenkillä mutta sillä ei tosin oo mitään tekemistä kilpajuoksun kanssa. Palaillaan.

1 kommentti:

  1. Miksu voitti ja Ali otti hopeaa eli aluevaltaus tuotti 2 SM-mitalia !

    VastaaPoista