sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Kalevan Kisat

Järjestetään ensi viikolla täällä Turussa uusitulla Paavo Nurmi-stadionilla. Toivottavasti kelit suosivat ja tulostaso nousisi hyväksi. Kuitenkin SM-kisoissa tärkeintä on voitto ja mitalit mutta toimittajat ovat aina tulosten perään...joten eipä se haittaa vaikka tulostasokin olisi mainio.
Otan pika-arviot tulevista menestyjistä, vain keski- ja pitkänmatkan juoksujen osalta.
Ensin naiset
800m
suosikki; Karin; haastajat; Suvi ja Heidi P ja Heidi E, jos valitsee tämän
1500m
suosikki; Karin; haastaja; Heidi E...ja varauksella Johanna L, mikäli toipunut kisakuntoon
3000m esteet
suosikit; Janica ja SAndra, haastajat; Minna-maria ja Eva S
5000m
suosikit; Elina ja Meri, haastajat; estenaiset eli Sandra, Janica ja Minna-maria edellyttäen että juoksevat myös tämän matkan sekä Nina ja Mira joka voitaneen myös laskea estenaisiin..
jokerina tietenkin Heidi E jos päättää juosta tämän matkan
10000m;
suosikit; Leena, Laura,Elina ja Nina; haastajina ~kaikki muut ketkä vielä pyhänä jaksavat juosta...
Kaikki joita en erikseen maininnut saavat yllättää kärkiporukat, en vain viitsinyt luetella osallistujia vaan koitin poimia potentiaaliset menestyjät alkukauden tulosten perusteella.

Miehet
800m
suosikit; Niclas ja Tommy G, haastajat; Mikko ja Miro....sekä toivottavasti muukin porukka intoutuu kauden parhaimpiinsa...
1500m
suosikit; Niclas, Mikael ja Jukka; Haastajat ; Tommy S, Janne ja MIro sekä kaikki muutkin jotka finaaliin tiensä raivaavat...sikäli mikäli alkuerät juostaan ja jos juostaan niin voipi olla että muutama kasin finalisti ei ole mukana lainkaan ?
3000m esteet
suosikit; Jukka ja Janne; haastajat; Joonas ja Rami, laji on kova mutta kärki on kapea ja pistelle riittää melko keskinkertainen suoritus.
5000m
suosikit; Matti R sekä Jussi U, haastajia riittää etunenässä Happo ja Mäyrä....mikäli Janne ja Jukka päättävät juosta tämän niin he sekoittavat "Mukavasti" pakkaa...ja nuorukaiset kuten Peksi ja Arttu "saavat" yllättää
10 000m
Suosikit; MattiR sekä Jussi U, haastajia likimain muu porukka Muukkosen johdolla...valintoja joutuu porukka tekemään kun kymppi on ennnen vitosta...mielenkiintoista
Samat sanat kuin naistenkin puolella, kaikki joita ei erikseen mainittu saavat yllättää, en viitsi tehdä osallistujaluetteloa uusiksi vaan poimin vain muutaman potentiaalisen menestyjän. Toivotan kaikki lajiniilot tervetulevaksi Suomen Turkuun !

3 kommenttia:

  1. Muistaakseni miesten 1500 metrillä ei ole ollut alkueriä sitten vuoden 2001, vaikka aina ovat olleet aikataulussa. Tuskin siis on eriä tälläkään kertaa. En muista sääntöä, mutta onko niin, että 21 juoksijaa on raja, jolloin juostaan suoraan finaalina?

    VastaaPoista
  2. Raja suoralle finaalille on 16 juoksijaa ja nyt on ilmoittautunut 23. Tosin tuomarineuvosto voi tästä joustaa kuten viime vuonna - 17 ja suora finaali.

    VastaaPoista
  3. On tehty päätös että jos varmistaneita on 18 tai enempi niin erät juostaan...tällöin finaaliin pääsee 12, 4/erä + 4 aikojen perusteella. Säännöissä ei suoraan sanota montakos voi juosta ilman karsimista...harkintaa voi käyttää ala' Espoo kun J Keskisalo oli voimissaan ja Happo jänönä....

    VastaaPoista