perjantai 23. huhtikuuta 2010

loppu

siis leirin osalta häämöttää. Toivon ja uskon, että lennot toimivat kotisuomeen sunnuntaina. Ulkomailla on mukavaa, mutta kyllä kotona sitten kuitenkin on mukavampaa, muistaakseni...
Vapaa-ajan vietto tällasisessa pikkukylässä kuten Monte Gordo on kohtalaisen vaikeaa=nettikahvila tai lähiseuduilla piipahtaminen. Espanja on ihan vieressä muttei sielläkään mitään erityistä ihan lähinurkilta löydy.
En tiedä urheilijoiden kantilta, mutta itsellä aika käy vähän jo pitkäksi...ehkä urheilijoille tekee välillä hyvääkin keskittyä vain urheiluun ja koittaen unohtaa kaikki stressaavat koulu- yms. asiat.
Harjoituksia on tullut pidettyä, valvottua ja seurattua melkoinen määrä. Valitettavan monet ovat "jääräpäisiä" eivätkä voi mitenkään tehdä harjoituksiinsa muutoksia ja tekevät kaikki harjoitukset yksin. Voisi tehdä hyvää välillä heittäytyä muiden vietäväksi ja sopivasti sotkea totutut kuviot.
Hyvänä esimerkkinä leirillä on ollut Kurre joka sovelsi mainiosti muiden ohjelmia ja poimi sieltä itselleen sopivat...samoin tekee Mikko L ..ehkä vieläkin voimallisemmin, aikaisempien kesien tulokset kuitenkin kertovat, että heillä se toimii. Samaan porukkaan voidaan laskea Virtaset, tällä kertaa vain jr. joka isänsä valvonnassa on valmis "Kaikkeen" ...kunhan siinä on tehoja mukana.
Enemmän soveltavaa heittäytymistä, välillä vähän rentoutumista ja sopiviin väleihin kovia rutistuksia niin kesällä tulee tuloksia...
Itselle leiri on ollut avartava ja seuraavalla ? kerralla olen taas vähän kyvykkäämpi tekemään päätöksiä ja muutoksia tarpeiden mukaan. Lämpö tekee hyvää ja kaikkien joilla on mahdollista piiphataa etelän pitävillä baanoilla ja lämmössä = suosittelen!
Syksyllä kun katselee kesän tilastoja voin muistella "Leiriläisiäni"...toivottavasti hyvien tulosten myötä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti