tiistai 29. kesäkuuta 2010

Kisat

on monella mielessä ja onkin hienoa, että EM-kisoihin saadaan kotimaisia raastajia monelle eri matkalle. Tulosrajat ovat jo saavuttaneet 1500m:lle Hamm-Sandells-Bergdahl, vähän harmittaa kun kavereista on tullut niin kovia etteivät enää vaivaudu kotimaan kisoihin. Hamm asustelee ja kisaileekin runsaasti kotimaassaan Saksassa, mutta SFI:n poikien vähäinen kilpaileminen vähän arveluttaa ? Kisat ovat kuitenkin parasta harjoitusta, koskaan ei harjoituksessa saa sitä puristusta jota kisassa tarvitaan. EC-kisassa kaverit pistelivät mallikkaasti, mutta siinä huomasi että kovia ovat muutkin. Hidasvauhtisessa alkuvauhdissa ei saa "Jättäytyä" liian kauaksi, Niclaksella on vielä paljon opittavaa...ei se paljoa lohduta, että on nopein vikalla rundilla jos sijoitus on 7. Mikael veti myös mainiosti vikan tonnin, alle 2.30, mutta "isot" pojat veti vielä koevmpaa. TOivotaan, että korkealla on hyötynsä ja kaverit laskeutuvat nälkäisinä ja tuloksellisina alas. Mihin se riittää on vielä arvoitus. Toki Rikullakin on vielä mahdollisuus tehdä kyseinen tulosraja (ja Jukalla) ja se olisikin hienoa kun jouduttaisiin karsimaan kisapaikasta !
Toistaiseksi kasilla ei ole rajaa rikottu, mutta huomen illalla tilanne voipi olla toinen, kun Lahtio avaa kautensa Espoossa. Rajaa hamuaa myös Raanlunti ja voi sen rikkoa myös 1500 llakin ? Toivotaan että kaverit onnistuvat.
Pitemmillä matkoillakin on kisoihin lähtijöitä, kun Räsäs-Matti on paukutellut enkkansa sekä vitosella että kympillä. "Vanha" kestokone Jussikin on äitynyt hyvään vauhtiin ja lähtee tavoittelemaan ennätystään Barcelonaan, mihin se itse kisoissa riittää jää nähtäväksi. Valitettavasti Sääri on tukkoisena jäänyt viimevuoden tasostaan eikä ilmeisesti enää yritä rajaa ?
Esteissä on jo kaksi kaveria, Jukka ja Janne on saavuttaneet rajat kisoihin, ja Mäyrä ilmeisesti Jannen avustuksella yrittää tehdä saman huomenna Espoossa, rajahan jäi vain reilun sekunnin päähän Ameriikassa, mutta mahtoikohan runsas kilpaileminen viedä parhaan terän, toivottavasti ei.
Naisten puolella on ollut aikas hiljaista, mitenköhän käy eli ainakin Sandralla on mahdollisuudet nousta kisoihin ja JOhannalla toipuessaan kisakuntoon. Keskimatkureilla tulee kiire, mutta toivottavasti joku onnistuu, näillä näkymin parhaat edellytykset ovat Marilla.
Kiehtovaa on seurata ainakin seuraavat päivät kun aikas moni on tulessa, toivotaan parasta....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti