keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

SM-viestit

lähestyvät "uhkaavasti" oletko valmis ?
Viestien suhteen alkaa vaikuttamaan samalta kuin karnevaalienkin osalta, parhaat juoksijat (kestävyysjuoksun osalta) puuttuvat, miksi ? EM-rajan saavuttaneet ovat korkean paikan leirillä, toivottavasti onnistuvat siinä. Ennen vanhaan (70-luvulla) kaikki osallistuivat mm. Pekka Vasala ratkaisi Mäntsälälle voiton hurjalla henkilökohtaisella suorituksellaan, mutta hänestä tulikin vain yksinkertainen olympiavoittaja.
Alustavasti kilpailut saattavat olla hyviäkin katsojan kannalta, kun ei välitetä tuijottaa tulosta (=aikaa) vaan keskitytään ites kilpailuun. Ilmoittautuneita on pitkästä aikaa ihan mukavasti, toivottavasti kaikki kynnelle kykenevät myös osallistuisivat. Viestit ovat niitä harvoja tapahtumia jossa seuran edustaminen ja värit nousevat henkilökohtaisen urheilun yläpuolelle. Uskoakseni monille ns. 2-ketjulaisille viestit ovatkin kauden kohokohta. Jos ei ole realististä mahdollisuutta henkilökohtaiseen mitaliin on viesteissä mahdollisuus saada kultaa ja kunniaa. Viestimitalin avulla jaksaa jatkaa seuraavaan kesään ja silloin voikin olla jo oma vuoro henkilökohtaisellakin tasolla.
Uskon ja toivon että viestikisat onnistuvat ja saavat ansaitsemaansa huomiota, sillä onhan ne ruåtsikielisellä pohjanmaalla jossa stafett-karnevaalit ovat aina huipputapahtuma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti