maanantai 31. toukokuuta 2010

Nice asiaa

Elikkä viikonloppu vierähti Pajulahdessa naisprojektin merkeissä. Projekti on Pajulahti-säätiön ja SUL:n kestävyysjuoksun yhteistyöprojekti. Sen tarkoituksena on kannustaa ja vähän avustaakkin niitä kestävyysjuoksunaisia joiden taso ei aivan yllä "Mäkelän ryhmiin", mutta ovat ikänsä puolesta jo aikuisten sarjassa. Näitä naisia tarvitaan mm. Ruotsiottelun pitkille matkoille ja maaottelu on liiton tärkeimpiä ja näkyvimpiä tapahtumia.
Leirille kutsutuista lähes kaikki olivat noudattaneet kutsua, hyvä niin. Perjantain kevyehkön VK-harjoituksen päätteeksi radalla vähän estetapailua tyyliin 10x100 2:lla iadalla. Lauantaina oli aamulenkki ja iltapäivällä käytiin läpi vähän kisakalenteria, jospa kerrankin saataisiin kotimaisiin kisoihin parhaat samaan kisaan mukaan. Iltapäivälenkin jälkeen oli ohjelmassa vähän lihaskuntoa, hyppelyitä ja kuntopalloilua. Illan huipennuksena oli joukkue-frisbee-golf, jonka voittajaksi selviytyi valmentajien joukkue, tosi tiukan taistelun jälkeen.
Sunnuntai aamureippailun ja aamupalan jälkeen oli ohjelmassa rataharjoitus. Porukassa totuteltiin estejuoksun saloihin 5x600m 5:llä aidalla/esteellä/kierros, palautuksena oli 200m kähö. Tämän harjoituksen toteuttivat Mäkelän Janica, Sajannin Eeva, Kankaan Minna-Maria sekä Skytän Saara. Hapot nousivat kohtuullisesti ja harjoitus oli onnistunut, Nummelan Minna teki tyhjennysharjoituksen jo ennen vetoja mutta sitkeästi veti harjoituksensa läpi, 3x1000m. Määttäsen Anna-Mari ja Tuomisen Mira tekivät oman kovansa tv kova 8km ja sekin oli onnistunut asia.
Leiriltä lähti lounaan jälkeen koteja kohti väsynyt mutta onnellinen porukka, tai ainakin niin olin aistivinani. Toivottavasti tästä pienimuotoisesta projektista on hyötyä edes vähän. Valmentajat; Ekblom, Virlander, Karra, Nummela, Skyttä ja minä olimme ainakin näkemäämme tyytyväisiä. Tästä on hyvä jatkaa kohti kesän kisailuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti