keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Muutosta

Yleensä pidän yhteisreenit eli vetosellaiset torstaisin, mutta kun huomenna lähden Pajulahteen leirille niin velvollisuudekseni katsoin, että vähintään kahdet yhteisharjoitukset viikossa on pidettävä, jotta voi sanoa itseään valmentajaksi.. Harjoituksia on muutenkin hyvä välillä vähän sekoittaa ettei elimistö liiaksi totu rytmiin. Poikkeus vahvistaa säännön, sanotaan ja kyllä siinä on myös totuuden siemen. Urheilijoilla , kestoväellä oli harjoituksena 5-8x500m/200kähö, Bruni oli tällä kertaa ainoa joka teki 8 (ja Marcus), mutta hän ei ole valmennettavani , vaikkakin käy yhteisreeneissäni. Mixu ja Ali tyytyivät kuuteen , kuten myös Janica, Veera ja Sanni jättivät viiteen, heidän vireystilansa oli selkeästi parempi kuin aikoihin, hyvä niin. Pikajuoksuporukka teki 5-8x340m 200 kä pal, Ju gi tosin teki ainoana 8, Kimppi ja Heguli 6 ja Mikko 5x, kaikki kuitenkin vetivät osuutensa ryhdikkäästi, vaikka alkuun teetätin peruskoordinaatioita sekä kevythyppelyitä, ihan ok setti siis. Itse tein ruokiksella "navy-gym'llä" pelkästään keskivartaloharjoituksia sekä hartioille lähinnä liikkuvuusjuttuja. Muistan kuntoutusjaksoni vuodelta 2002 jolloin olkapääni leikattiin ja vasen käsi oli kantositeessä 6 VIIKKOA!on muuten pitkä aika olla ykskätisenä, asioita jotka ovat "itsestään selvyyksiä" ei tule kakskätisenä ajatelleeksi, kuten juuston leikkaaminen, kengän nauhojen sitominen jne=saa kokeilla.

Viikko jatkuu huomenna siis Pajulahdessa kestoväen leirillä, lauantaina on vuorossa PM-maastokatsastukset joihin alustavasti osallistuu ryhmästäni leiriläiset; Sanni, Veera ja Joonas sekä lisäksi Janica. Muuten kyseessä on lähinnä ohjelmointileiri sekä yleistä hömppää , pyhänä perus pitkälenkki, toivotaan, että kelit eivät kovin talvisiksi vielä muuttuisi jotta leiri saataisiin viedä kohtuullisissa oloissa lävitse.

Muutosta, otsikon mukaisesti on kuitenkin ihan muilla aloilla eli tällä kertaa perusperheessäni=> nuorimmaiseni eli 19v. Viivi lähti eilen au-pair-hommiin Irlannin Dubliniin, joten olen nyt vaimoni ja 13-vuotiaan kissan kanssa kotosalla. Alustavasti hän on siellä ensi syksyyn asti, mutta tullee Jouluksi käymään kotona. Pientä "lievitystä" on ensi viikolla luvassa kun Joonas lupasi tulla "kotiin" viikoksi, valmistautumaan PM-maastoihin, jossa voi antaa näytön vaikka EM-kisoihin, jotka muuten juostaan Irlannin Dublinissa...oishan se kiva päästä Viiviä katsomaan "ilmaiseksi" juoksemisen (ja valmentamisen ??) ohessa. Palattaneen foorumille pyhänä...ollaan joidenkin asioiden suhteen toivottavasti vähän valveutuneempia=tarkoitan lähinnä talven leirityksiä sekä omaa tehtävääni lajivalmentajana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti